seoland
I'm here to boost your website
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 9
همه : 0

ترك هروئين

هروئين ديگر ماده‌اي است كه از خانواده اپيوئيدها (افيون‌ها) است كه نه همانند ترياك و كدئين كاملا طبيعي است و نه همانند متادون، كاملا شيمياعي است. اين ماده‌ي مخدر از فرآوري مورفين توليد مي‌شود، بنابراين، در دسته نيمه صنعتي يا نيمه شيمياعي‌ها قرار مي‌گيرد.

عموما هنگاميكه فرد به دريافت مورفين وابسته شده و اصطلاحا تحمل وي نسبت ميزان مرفين موجود در ترياك بالا مي‌رود، براي احساس كردن مجدد سرخوشي، به سراغ مواد قوي‌تري همانند هروئين خواهد رفت. آثار مخرب اين ماده برروي مغز بيشتر از ترياك بوده و ترك هروئين نيز به همين جهت، دشوارتر از ترك ترياك خواهد بود. اگر نياز به مشاوره فوري براي ترك اعتياد داريد، از دكمه‌هاي زير استفاده نماييد.

 

هروئين چيست؟

هروئين يكي از مواد مخدر رايج در كشور بوده كه رنگ خالص آن، كاملا سفيد است. اما عموما دلال‌ها و فروشنده‌هاي خياباني براي كم شدن قيمت آن، ناخالصي‌هاي متعددي همانند شير خشك، نشاسته، پودرهاي گلوكز و بي كربنات و قند و يا حتي در مواردي پودر گچ اضافه شده كه رنگ آن را به قهوه‌اي تغيير مي‌دهد. اين ماده مخدر در ابتدا در قرن 19 ميلادي به عنوان يك مسكن (ضد درد) معرفي گرديد و خواص آن كاملا جديد بود. اين ماده توانايي از بين بردن بيشتر دردها (حتي دردهاي بسيار سنگين) را داشت.

اما چند دهه بعد، تحقيقات نشان داد كه اين ماده به شدت اعتيادآور بوده و علاوه بر آن، آثار جانبي مصرف آن بسيار خطرناك است. به همين جهت نيز از ليست داروهاي درماني خارجي شده و به ليست مواد مخدر اضافه شد. جالب است بدانيد كه در حال حاضر، تنها زماني مي‌توان از هروئين به عنوان ماده‌ي دارويي استفاده كرد كه فرد دچار بيماري لاعلاج شده و درد شديدي را متحمل مي‌شود. در چنين مواردي، تيم پزشكي براي كم كردن درد، موادي از خانواده‌ي هروئين براي تسكين درد استفاده مي‌كنند.

هروئين چگونه مصرف ميشود؟

سه روش مصرف براي هروئين وجود دارد:

  • استنشاق يا همان اسنيف از بيني
  • كشيدن دود
  • تزريق

مدل استنشاق يا اسنيف هروئين عموما در ميان نوجوانان و جوانان رايج بوده و عموما نيز بعد از مدتي، براي تجربه‌ي لذت بيشتر به سراغ تزريق آن خواهند رفت. در مدل كشيدن دود هروئين، آن را برروي زر ورق (نسوز) ريخته و اندكي حرارت داده و سپس از طريق دهان دود را به درون ريه مي‌كشند. در روش تزريق نيز عموما هروئين را در قاشق ريخته و با آب ليمو يا جوهر ليمو و ويتامين C تركيب كرده و زير آن را حرارت داده تا رنگ آن تغيير كند. سپس مايع را با سرنگ به درون رگ‌ها تزريق خواهند كرد.

افرادي كه هروئين را تزريق مي‌كنند، در شروع به كار از رگ‌هاي روي ساعد استفاده كرده كه به مرور زمان، محل آن‌ها به شدت زخم شده و ديگر نمي‌توان از رگ‌هاي اين محل استفاده كرد، سپس فرد به سراغ رگ پشت دست رفته و بعد از خشك شدن اين رگ‌ها، به سراغ ساق پا خواهد رفت. پس از مدتي مصرف كردن اين رگ‌ها نيز دچار مشكل شده كه نهايتا فرد مجبور به استفاده از رگ گردن و نهايتا، تزريق مستقيم به بيضه مي‌شود. احتمالا درد تزريق به بيضه را نمي‌توان تصور كرد، اما ميزان اعتياد به اين ماده تا حدي بالا هست كه فرد حاضر مي‌شود سوزن را در بيضه‌ي خود فرو كند.

چرا هروئين اعتياد آور است؟

هروئين نيز همانند ساير مواد افيوني، از سدهاي خوني اطراف مغز (لايه‌ي محافظتي) عبور كرده و به گيرنده‌هايي با نام نوروفين در مغز متصل شده و عملكرد سيستم عصبي مغز را مختل مي‌كنند. به دليل ساختار متفاوت هروئين نسبت به ساير اعضاي اين خانواده (ترياك، كدئين، متادون و …)، اين مخدر بسيار سريع در چربي بدن حل شده و به سرعت وارد مغز مي‌شود. به همين جهت نيز آثار مصرف اين ماده، به سرعت در فرد ظاهر شده و احساس سرخوشي، در چند دقيقه و حتي ثانيه‌ي بعد، كاملا مشهود است.

مواد مخدري كه در چربي بدن حل مي‌شوند (نسبت به موادي كه در آب بدن حل مي‌شوند)، ماندگاري بالاتري داشته و فرآيند پاكسازي طولاني‌تري خواهند داشت. از ديگر مخدرهايي كه در چربي حل مي‌شود، مي‌توان به گل اشاره كرد. به همين جهت نيز ترك هروئين و ترك گل هر دو سخت‌تر از ترك ساير مخدرها هستند.

اگر فردي هروئين را بيش از دو هفته متوالي مصرف كند، مغز به متصل بودن مورفين حاصل شده از مصرف هروئين به گيرنده‌هاي نوروفين عادت كرده و در صورت توقف مصرف، علائم محروميت (نرسيدن ماده مخدر)، در بدن ظاهر خواهد شد. اصلي‌ترين دليل مصرف مجدد نيز ظهور علائم محروميت بوده كه هم به صورت جسماني و هم به صورت ذهني هستند. به همين دليل نيز مصرف هروئين در زمان كوتاه نيز باعث معتاد شدن به آن شده و با گذر زمان، فرآيند ترك هروئين سخت‌تر از گذشته خواهد شد.

علائم اعتياد به هروئين

يكي از سوالاتي كه عموما از تيم پشتيباني كمپ ترك اعتياد مسير سبز پرسيده مي‌شود، اين است كه از كجا بفهميم فردي معتاد به هروئين است؟ اين سوال عموما توسط خانواده‌هايي كه نگران فرزند و يا اقوام نزديك خود هستند، پرسيده مي‌شود. پروسه‌ي سرخوشي تا نياز به مصرف مجدد هروئين بين 4 تا 24 ساعت بوده كه هر چقدر مدت زمان مصرف بيشتر باشد، پروسه كوتاه‌تر خواهد شد. بنابراين، افرادي كه مدت طولاني در حال مصرف اين مخدر هستند، روزانه تا 6 بار بايد هروئين مصرف كنند.

اولين نشانه‌هاي مصرف هروئين اين است كه فرد به مرور زمان، تمامي كارهاي مهم را كنار گذاشته و فقط به دنبال سرخوشي ناشي از مصرف بوده و پس از آن مدتي كسل بوده و مجددا با ظاهر شدن علائم محروميت، به دنبال مصرف مجدد خواهد بود. عقب افتادن كارهاي مهم زندگي اولين اثر مصرف اين ماده مخدر بوده كه شايد سيگنالي براي نياز به ترك هروئين باشد. دقت داشته باشيد كه تنها روشي كه بتوان از اعتياد يا پاك بودن مطمئن شد، انجام آزمايش است. اما به صورت خلاصه، علائم و نشانه‌هاي رفتاري مصرف هروئين به شرح زير هستند:

  • عقب ماندن از تمامي امور مهم زندگي
  • كاهش آستانه تحمل و بالا رفتن پرخاشگري
  • بي ميلي به تمامي امور
  • چرت زدن‌هاي غير ارادي و بي وقفه
  • ايجاد بهانه براي خارج شدن از جمع (دوستان يا خانواده)
  • نياز مكرر به پول
  • كاهش تمركز
اين‌ها علائم ظاهري هستند كه در اثر مصرف اين ماده مخدر ايجاد مي‌شوند. علاوه بر اين علائم، تغييراتي در ظاهر و فيزيك بدن نيز ايجاد خواهد شد كه به شرح زير هستند:
  • حالت تهوع و استفراغ
  • منگي، گيجي، خواب آلودگي و چرت زدن
  • تنگ شدن مردمك‌هاي چشم و تغيير حالت آن (حتي در نور كم)
  • مشكلات تنفسي همانند تنگي نفس و سرفه
  • بهم ريختن ساعت خواب
عوارض عدم ترك هروئين
تنگ شدن مردمك

عوارض عدم ترك هروئين

در صورتيكه فرد به دنبال ترك هروئين نباشد، در كوتاه مدت و بلند مدت، عوارض متعددي براي وي اتفاق خواهد افتاد كه متاسفانه، اين عوارض تنها محدود به خود فرد معتاد نبوده و قطعا خانواده و اطرافيان را نيز درگير خواهد كرد.

در كوتاه مدت

پس از گذشت مدت كوتاهي از مصرف اين ماده مخدر، مشكلات زير براي فرد رخ خواهد داد:

  • بيخوابي
  • مشكلات اضطراب و تنش ناشي از بيخوابي
  • تكرر ادرار
  • مشكلات و اختلالات عصبي و پنيك اتك
  • بهم خوردن چرخه قاعدگي در بانوان

در بلند مدت

با گذر زمان، مشكلات جانبي ناشي از مصرف اين ماده مخدر كه اصلي‌ترين آن، كاهش رعايت بهداشت فردي است، احتمال بروز بيماري‌هاي جسمي بيشتر خواهد شد. يكي از خطرناك‌ترين بيماري‌هايي كه در كمين افراد معتاد به هروئين است، بيماري‌هاي خوني همانند ايدز و هپاتيت بوده كه در اثر مصرف سرنگ آلوده رخ خواهد داد. در افرادي كه اين ماده را به صورت تزريقي مصرف مي‌كنند، به مرور زمان تمامي رگ‌هاي بدن خشك و پاره خواهد شد كه نتيجتا، باعث بروز بيماري‌هاي پوستي مي‌شود. عوارض عدم ترك هروئين در طولاني مدت به شرح زير هستند:

  • از بين رفتن اشتها و لاغري مفرط
  • يبوست مستمر
  • زخم و آبسه‌هاي پوستي (در صورت تزريق)
  • ايدز
  • هپاتيت
  • از بين رفتن قدرت باروري و مرده زايي (در بانوان)

ترك هروئين در منزل

ميزان وابستگي ذهن و بدن به هروئين به حدي بالاست كه با بروز علائم محروميت، فرد اشتياق بسيار بالايي به مصرف مجدد خواهد داشت. نرسيدن مواد مخدر نيز از طرف ديگر، باعث بروز مشكلات جسماني و روحي فراواني خواهد شد. به همين جهت نيز عموما ترك هروئين در منزل موفقيت آميز نبوده و تنها باعث درد و رنج فراوان (چه خود معتاد و چه اطرافيان) خواهد شد و سپس فرد مجدد مصرف را شروع خواهد كرد. براي ترك هروئين به صورت قطعي، بايد از خدمات كمپ‌هاي معتبر ترك اعتياد استفاده كرد.

كمپ ترك هروئين

اگر خود فرد معتاد تصميم به ترك هروئين بگيرد، مي‌تواند از خدمات كمپ اختياري استفاده كرده و در مدتي تقريبا سه هفته‌اي، با كمترين علائم و حتي بدون درد، تمام پاك شود. اما در صورتي كه فرد با رفتن به كمپ مخالفت كرده اما زندگي اطرافيان را سخت كرده باشد، همانطور كه در مقاله كمپ اجباري توضيح داده شد، امكان انتقال وي توسط اطرافيان به كمپ اجباري، امكان پذير خواهد بود. تفاوتي ميان كمپ اختياري و اجباري وجود نداشته و برنامه درمان ثابت خواهد بود. دليل تفاوت نام‌گذاري، فقط بر مبناي خواست خود معتاد يا اطرافيان وي است.

مراحل ترك قطعي هروئين

براي ترك هروئين در ابتدا مراحل سم زدايي انجام شده تا بدن فرد از وجود ماده مخدر پاك شود. سپس در طول دوره‌ي درمان، جلسات روان درماني متعددي برگذار خواهد شد تا قدرت ذهني فرد بالا رفته و بتواند در برابر مواد مخدر، مستحكم باقي بماند. علاوه بر آن، يكي از دلايل اصلي اعتياد، همواره فقر بوده است. در مدت حضور در كمپ ترك هروئين، دوره‌هاي كارورزي نيز برگذار خواهد شد تا با يادگيري مهارت جديد، مددجو بتواند جايگاه اجتماعي بهتري براي خود ايجاد نموده و همواره از اعتياد دور بماند.

 

منبع: https://masir-sabz.com/services/heroin


ادامه مطلب
امتياز:
بازديد:
برچسب: ،
موضوع: تناسب اندام
[ ۳ خرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۴:۲۴ ] [ sir saeed ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لينک هاي تبادلي
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی